O Nama

INKOPROM d.o.o. je preduzeće za inženjering, konsalting i promet. Preduzeće je osnovano 1991. godine u Banjoj Luci. Uprava preduzeća je smještena u ulici Nikole Pašića br.60, Banja Luka. U sklopu sjedišta firme je i projektni biro za projektivanje objekata visokogradnje – konstruktivna i arhitektonska faza.

Proizvodni pogon Aluminijumske i PVC stolarije je smješten u ulici Cara Dušana u Čelincu. U sklopu ovog proizvodnog pogona izrađujemo, po zahtjevu investitora, sve tipove vrata, prozora, AL-ograda, ventilisanih fasada novije generacije (ALUCOBOND®, KERLITE®, FUNDERMAX®), kao i strukturalni i polustrukturalni fasada.

Proizvodni pogon crne bravarije je smješten u ulici Mladena Stojanovića u Čelincu. U okviru ovog proizvodnog pogona izrađujemo sve tipove čeličnih konstrukcija, nosača, ograda i generalno svih tipova čeličnih elemenata.

Proizvodni pogon građevinsko-zanatskih radova se takođe nalazi u ulici Mladena Stojanovića u Čelincu. U okviru ovog proizvodnog pogona se nalazi fabrika betona, parking prostor sopstvene građevinske mehanizacije i transportnih sredstava, skladište pomoćnog građevinskog materijala, armirački plato.

Trenutno zapošljavano oko 50 radnika, od kojih je 7 diplomiranih inženjera građevine i arhitekture.
Posjedujemo veoma veliko iskustvo u izgradnji stambeno-poslovnih objekata i industrijskih objekata. Takođe posjedujemo veliko iskustvo u izradi aluminijumske i PVC stolarije, kako za naše sopstvene potrebe tako i za potrebe trećih lica. Opremljeni smo savremenim sredstvima za rad i sve radove kojima se bvimo, možemo izvoditi u skladu sa najvišim evropskim standardima i propisima.

Veliko iskustvo smo stekli i u projektovanju i opremanju eneterijera.

U više od dvije decenije smo objedinili stručnost i iskustvo u projektovanju i izgradnji stambeno-poslovnih objekata namjenjenih veoma zahtjevnom tržištu u  Banjoj Luci  i drugim gradovima BiH, i tako stvorili prepoznatljiv brend koji nas svojom kvalitetom izdvaja kao građevnsku firmu sa tradicijom.
Naša poslovna politika je usmjerena ka maksimalnom podizanju nivoa građenja i zadovoljenja svih potreba naših kupaca uz garancije visokog kvaliteta i potpune pravne sigurnosti.

Sa uposlenim viskostručnim kadrovima otvoreni smo prema novim tehnologijama, metodama i načinima usavršavanja projektovanja i izgradnje.

U skladu sa savremenom vizijom razvoja preduzeća uveli smo i sistem upravljanja kvalitetom ISO standard kvalitete 9001:2008 i tako dokazali našu pripadnost savremanim evropskim timovima. Firma posjeduje licencu za projektovanje visokogradnje, i licencu za izgradnju svih objekata visokogradnje i hidrogradnje. Svi objekti se grade po  visokim EU standardima u građevinarstvu.
Preduzeće posjeduje od 2001 godine Sertifikat za sistem menadžmenta kvalitetom, JUS ISO 9001:2001.

Online Formular

Ako želite da nas kontaktirate preko naše web forme, kliknite na formular ispod.

>> Formular <<

Socijalne Mreže

Kontakt

Nikole Pašića 60, 78000 Banja Luka
Tel: +387 51 322 082 Fax: +387 51 322 081

Email: info@inkoprom.com

Inkoprom d.o.o. | Preduzeće za građevinarstvo, usluge i promet | © 2015. Sva prava zadržana.